Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

W&K 2012.04.16. 13:41

Home porn

Régóta téma volt köztünk a házi videók kérdése. Én mindig is akartam forgatni az ágyban, Kate pedig az indokaimra volt kíváncsi. Nem igazán tudom megindokolni, mi vonz ebben. Ha visszanézem az nyilván felizgat, de nem jellemző, hogy poreszt nézek. Egyrészt minden vágyam ki van elégítve, másrészt ha mégsem lenne, akkor is jobb személyesen, kettesben elintézni az ilyesmit.

Eljött a csütörtök este, én pedig vacsorával vártam Katet. Hosszasan mosogattam az edényeket, amíg elment fürdeni. Fél óra után megjelent a konyhaajtóban, egy fekete átlátszó kombinében, amit otthonkának becézek, átlátszó bugyiban, magassarkú szandálban. Mosolyogva méregettem, majd egy gyors kézmosás után a hálószoba felé vettük az irányt és az ágy mellett pont kéznél volt a kamera. Rögtön az jutott eszembe, hogy ezt most meg kellene örökíteni.

Beállítottuk az ágy szélére, úgy, hogy minden jól látszódjon. Egy klasszikus lovaglós jelenettel indítottuk a kisfimet. Kate az ágyon pucsít, megjelenik Wills, álló dákóval. Köszönés nélkül a lány alá fekszik. Látszólag semmi előjáték (elfelejtettem leírni, hogy előtte még volt egy kis nyalás, szopás), és már rakja is be a kisasszonynak, aki rögtön nyög, majd egyre gyorsabban és mélyebben próbálja magába erőltetni a faszt. Meglepően jól sikerült a jelenet első része. Pár perc után beljebb csúsztunk az ágyon, és a lábamat az ágy végében lévő párnának támasztottam. Belefeledkeztünk a dugásba, ezért nem vettem észre, hogy a lábammal a párnát egyre inkább az objektív elé tereltem. Hatalmas erőbedobással ment az akció, folyamatosan figyeltem arra, hogy a kombiné ne takarja el a lényeges részeket. Közben Kate hangosan jutott el a csúcsra, én pedig követtem, majd egymáson fekve pihegtünk.

Már nagyon izgatott voltam a film miatt, vissza akartam nézni. A Kate teste iránt érzett vágy viszont egyre erősebb lett, és elkezdtünk lassan mozogni, végül is belelendültünk a következő menetbe. Ezúttal csak én mentem el, de utána rögtön nyúltunk a kameráért, hogy visszanézzük mit "alkottunk", milyen lett az alakítás. Az elejével meg voltunk elégedve, tényleg jól sikerült, aztán később lelombozódtunk, mikor láttuk, hogy hiába az erőfeszítés, nem látszódnak az akrobatikus elemek, csak a hangok hallatszódnak.

Nagy szomorkodásunkban az este folyamán még egy alakalommal szeretkeztünk, az már nem a kamerának szólt. Összességében jó móka volt, nem az elkészült film a lényeg, hanem maga a forgatás. Csak az unokák meg ne találják a felvételt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://300x.blog.hu/api/trackback/id/tr884453745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása