Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

W&K 2012.06.23. 11:52

Az első szex veszekedés - UPDATED!

Mint tudjátok dolgozom, ami azt jelenti, hogy minden reggel nagyjából 6 óra körül kelek fel. Ez elég messze áll a megszokottól, de nem okoz akkora problémát a fáradtságot leszámítva. Csütörtök este nagyjából 1 óra volt, mire eljutottunk az ágyba és én több, mint kimerült voltam. Kívántam is Willst, de ugyanakkor egy szemhunyás alatt elaludtam volna. Mondtam neki, hogy vagy lezavarunk egy nagyon gyors menetet vagy alszom. Végül az utóbbiban maradtunk.

Tegnap délután nem szeretkeztünk, amikor megérkeztem hozzá - bár nagyon kívántuk egymást - , hanem elmentünk helyette enni-inni, sétálni. Kb. megint 11 óra volt, mire az ágyhoz értünk... Nekem tegnap jött meg és eléggé megizzadtam a sétában, úgyhogy mondtam Willsnek, hogy muszáj elmennem lefürödni, mert addig nekem nincs gusztusom szeretkezni. Ilyenkor én nagyon érzékeny vagyok erre a témára, mert én tényleg nem tudom elengedni  magam és egy szenvedés az egész. Ő már akkor megsértődött, hogy ha most nem, akkor később ne várjak semmire, stb. Nem volt hajlandó megérteni, hogy most nem miatta megyek el fürödni. Már fürdés közben azon gondolkodtam, hogy milyen jót fogunk szeretkezni és mennyire jó lesz, mennyire kívánom már....siettem is nagyon és visszamentem hozzá meztelenül, oda feküdtem szorosan mellé és elkezdtem csókolgatni a mellkasát...semmi reakció...az IKEA katalógus érdekesebbnek tűnt...úgyhogy ráhajtottam a fejem és el is szenderedtem. Mikor mindent megnézett nagy duzzogva mondta, hogy akkor aludjunk...nem is értettem...de gondoltam, akkor aludjunk...Erre kitört belőle, hogy ha én egyszer visszautasítom (könyörögtem, hogy ugyan hagy fürödjek már le és bírjon ki 10 percet), akkor Ő már többet nem fog és nekem kell. Mert, hogy én visszajöttem a fürdésből és elaludtam, Ő nem kívánja a szexxet (ilyet még sosem mondott és eléggé szíven ütött).

6b51aac9e9237884_57435358.preview.jpg

Mondtam neki, hogy ez nem egészen így nézett ki, ahogy Ő állítja de végülis mindegy...Ő folytatta: ha én nem vagyok hajlandó elégszer lefeküdni vele, mert ez már a 2. nap volt, akkor majd magának kiveri és pornót néz stb. Nálam itt szakadt el  cérna. Én semmi ilyet nem tolerálok egy kapcsolatban, azért, mert én mindent megadok, amire Wills vágyik és ilyen módszerekre nincsen szükség. Nagyon rosszul esett, hogy az elmúlt 6 hónapban én már eleget bizonyítottam, hogy rendszeresen szeretkezünk, én sokszor kívánom a szexet stb. és azért, mert én fáradt vagyok vagy az Ő egója túl nagy ilyeneket mond és fenyegetőzik. Közöltem, hogy csalódtam benne, elmentem fogat mosni és befordultam az ágyban. Nem tudtam aludni, a sírás kerülgetett...Egyszer csak rám feküdt Wills és elkezdett mozogni rajtam. A testem automatikusan reagált, de még mindig szomorú voltam. Megfordított, mert a hasamon feküdtem és láttam, hogy nevet...Megkérdeztem miért...nem volt hajlandó válaszolni csak nevetett tovább. Bennem ez olyan érzést keltett, hogy csak erre kellek neki, mindegy mi van, csak Ő dughasson. Kiborult, hogy ezt is elcseszem, mert mit kell itt nekem akadékoskodnom...Úgyhogy ugyanerről elkezdtünk újra veszekedni. (Amúgy Rólunk azt érdemes tudni, hogy sosem veszekszünk, csak ha féltékenyek vagyunk). Mikor megbeszéltük és megnyugodtunk, rá feküdtem és elkezdtem csókolgatni a testét lefelé véve az irányt. (Mivel az előbb azt kifogásolta, hogy nem elég egyértelmű, hogy én kezdeményezek ezért arra gondoltam, hogy ha leszopom, akkor az félreérthetetlen). Így történt, majd Ő is kényeztetett engem. Elkezdtünk szeretkezni. Az eleje elég nyugdíjasra sikeredett. Nem értettem...én voltam alul és misszionáriusban voltunk. Majdnem megkérdeztem, hogy esetleg ne cseréljünk-e helyet. Arra gondoltam, hogy biztos nem kíván engem eléggé...nem volt egy jó érzés. Szerencsére nem tartott sokáig és úgy szeretkeztünk, mint ahogy szoktunk. Ő ment el először aztán én. Erre abba akarta hagyni. Ezt megint nem értettem. Mindig úgy szeretkezünk, hogy Ő kétszer megy el. Végül belement, ha már én így ragaszkodom hozzá. Jót szeretkeztünk, úgy ment el másodjára, hogy én hason feküdtem, Ő hátulról dugott. Már nyugodtan egymás karjaiban aludtunk el.

298365_2015462950894_1373431707_31649158_1936318941_n_large.jpg

Ma reggel ébredés után összebújtunk. Wills a melleim között pihent, amikor elkezdtünk egymáson mozogni. Megint misszionárius pózban szeretkeztünk és neki jó volt. Azt vettem észre, hogy amikor megvan (még alig - tehát semmi nem lett véres) érzékenyebb vagyok. Ha mélyebbre nyomja a farkát jobban érzem.

 

A mai nap már 130 szeretkezésnél tartunk. Szerintem júliusban már átlépjük a 150-et. Ez így 4 hónapra levetítve elég jó átlagnak számít.

Ha gondoljátok osszátok meg nyugodtan a véleményeteket.

 

Kate

 


Úgy érzem, itt hozzá kell tennem a történethez. Az én szemszögemből úgy tálalnám a sztorit, hogy már délután mondtam Katenek, hogy mennyire kívánom, és Ő is hasonlóan állt a dologhoz. Amikor hazaértünk este, valóban szerettem volna mindenféle tisztálkodás nélkül rátérni a tárgyra. Kate kért, hadd fürödjön meg. Duzzogva belementem. Utána visszajött, valóban megnyalta a mellkasom, aztán elaludt, amíg én kerestem valamit az IKEA katalógusban, amit egyébként Kate kért tőlem. Mire végeztem a kereséssel, bealudt. Rosszul esett, hogy két nap után nem dugunk. Miután egyszer visszautasított, ne kelljen pitiznem a szexért, megbeszéltük, mivel mindketten szeretjük a szexet, nálunk ilyen helyzet nem állhat elő. Kate-nek is az a véleménye, ha egy férfi nem kap meg egy kapcsolatban mindent, akkor ne csodálkozzon a nő, ha félrekefél az ura, de ha megkap mindent, és ennek ellenére megcsalja a nőt, akkor szemét. Szóval kicsit veszekedtünk. Aztán amikor próbáltam a közeledésemmel feloldani a konfliktust, akkor is számon kért, miért van mosoly az arcomon. Ha nem próbálom meg kezelni a helyzetet, akkor reggelig duzzogunk magunkban. De már minden rendben van :)

Wills.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://300x.blog.hu/api/trackback/id/tr664606099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peppone Botazzi 2012.06.24. 01:11:53

Ettől csak erősebbek lesztek, túlélni, megbeszélni, továbblépni. Már ha igaziak vagytok és igaz a sztori :-)

W&K · http://300x.blog.hu 2012.06.24. 14:31:23

@Peppone Botazzi: Aranyos vagy! Természetesen igaziak vagyunk! :) Wills először nem is nagyon örült, hogy leírtam mi történt. De ha már egyszer így volt...Ezért írunk blogot... :)
Kate

Peppone Botazzi 2012.06.25. 14:13:17

Ha nem azok lennétek is ezt mondanád :-P. Nem ilyan könnyű megbízni manapság. Amúgy akartam is kérdwzni, hogy nem gond hogy leírtad. Szerintem én sem örültem volna...

Jó az update. Konfliktus mindenhol van. Ennél nagyobb bajotok soha ne legyen :-)

Peppone Botazzi 2012.07.03. 10:49:25

nem jelentkeztek mostanában, csak nincs valami baj?
süti beállítások módosítása