Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

W&K 2012.03.27. 19:20

Könyvtár...

Elképesztőnek találom, hogy mi mennyire nem tudjuk türtőztetni magunkat egymás társaságában... 1 óra óta a könyvtárban "tanulunk"...tehát...tanulnánk...de a beszélgetés, egymás csókolgatása és tapizása érdekesebbnek tűnik, mint bármely más tananyag...csak nem tudom, hogy hol tanuljak ezek után, mert úgy tűnik sehol sem megy... :)

Wills ajánlata az volt, hogy menjünk a polcok közé...bármit csinálni, de legalább a farkát ott fogjam meg... Ezekről a polcokról azt érdemes tudni, hogy iszonyat nagy rés van köztük, és igaz 9 polc van egymás mellett, de az összesen keresztül lehet látni távolról...az ablakokról nem is beszélek... A szankcióról, ami meg ezzel jár nem is tudok eleget, hogy eldöntsem vállalható-e egy ilyen helyzet... Az biztos, hogy ide többet nem jöhetnénk...

Úgyhogy izgalmasan, de sajnos szex mentesen telt ez a napsütéses szép keddi nap. Remélem mások basznak eleget helyettünk is!


Bisous,


Kate

Címkék:szex erotikus vágy 300 will kate Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://300x.blog.hu/api/trackback/id/tr234344267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása